Közétkeztetés  / Horváthné Polereczky Mária 117 mellék

Ide tartozik a korábban önkormányzati fenntartású kerületi iskolák ebédbefizetési rendjének kialakítása, lebonyolítása.

ügyintézők 105 mellék:

Nagyné Talabér Tímea: Arany, Batthyány, Herman, Táncsics

Kisné Tóth Krisztina: Göllesz, Jókai, Lemhényi, Kölcsey

Bartal Éva: Centi, Móra, Sashalmi, Szent-Györgyi


Tisztelt Szülő!

Gyermeke ebédbefizetéséhez szeretnénk előzetes információt nyújtani Önnek.

 

1/Befizetés

Ebédbefizetés történhet átutalással vagy OTP bankban történő személyes befizetéssel a Kerületgazda számlájára a MEGADOTT HATÁRIDŐIG, a határidő napján a BANKI NYITVATARTÁS idejéig! Továbbá: Készpénzes ebédbefizetési lehetőség az iskolákban van, minden hónap első két, teljes hetén, az időpontokról és befizetendő összegről az iskolákban kihelyezett plakátokról értesülhet. A folyó hónap elteltével utólagos befizetésre az iskolai pénzszedési napokon van lehetőség, készpénzben.

Minden hónap elején emailben kiküldjük Önnek a fizetési értesítőt. Kérjük Önt, hogy a levelező programjában állítsa be, hogy a Kerületgazda Szolgáltató Szervezettől érkező levelek biztonságosak.

 

2/Multischool

Kerületünkben bevezetésre került a Multischool weboldal. Kérjük, hogy az iskolában kiosztott adatlapot (leendő elsősök, iskolaváltók) olvashatóan töltse ki, és adja meg email címét, amelyre egy értesítő levelet fogunk kiküldeni Önnek. Ebben a levélben

web-es felhasználóneve és jelszava található. Ezekkel tud majd belépni a multischool.hu felületre. Felhasználónevét és jelszavát a böngészővel tudja rögzíteni, így nem kell minden belépéskor beírnia.

 

Mire való a Multischool?

Itt van lehetőség menüt választani a következő hónapra, itt van lehetőség az Ön által teljesített ebédbefizetési tranzakciók nyomon követésére illetve itt tud lemondást teljesíteni online, a befizetett étkezésekre vonatkozólag.

 

3/Lemondás:

Fentiek értelmében kérjük Önt, hogy a lemondani kívánt napokat a www.multischool.hu oldalon található ’Lemondások’-ban jelölje be legkésőbb a megelőző nap reggel 9h-ig. Weben történő lemondások rögzítését követően visszaigazoló emailt fog kapni a lemondott napokról.

Tájékoztatjuk, hogy az online felületen már két, egymást követő hónap lemondásai teljesíthetőek, de lemondott napok visszaállítására online nincs lehetőség. Ha módosítani szeretne, akkor hívja az iskolai kapcsolattartót a személyes ügyintézéshez.

Ha nem tud belépni a Multischool -ba vagy nehézségbe ütközik a használata, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az iskola kapcsolattartójával.

ÜGYINTÉZÉS: H-Cs: 8:00-16:00   P: 8:00-13:00

 

4/FONTOS!

Ingyenesen étkezőknek is kötelező lemondani a nem kért napokat valamint iskolaváltás esetén is kérjük, hogy tájékoztassák az ügyintézőt, hogy nem kérik tovább az iskolában az étkezést!!!

Kérjük, hogy az étkezési kedvezményre jogosító határozatokat juttassák el hozzánk is!!!

Pl: nagycsaládos, tartós beteg stb

FONTOS! A multischool.hu weboldalon (amihez kiküldtük a jelszót Önnek) hasznos információkat talál:

LEMONDÁS FÜLRE KATT: itt kell bejelölni a lemondani kívánt napokat

KAPCSOLATOK FÜLRE KATT: kérdés esetén hívja az ügyintézőt.

TRANZAKCIÓKRA VAGY SZÁMLÁKRA KATT: befizetéseiről, menüválasztásáról lát információkat