Szervezeti feladataink

Titkárság / Doblerné Fekete Csilla 101 mellék

A titkárságon keresztül érhető el a Kerületgazda; hiszen az ügyviteli adminisztrációs feladatok ellátása és a területgondnoki szolgálat fenntartása mellett a TITKÁRSÁG tart kapcsolatot a Polgármesteri Hivatallal, az önkormányzati képviselőkkel, a Főpolgármesteri Hivatallal, a kerületi és a fővárosi társszervezetekkel, valamint a szerződéses partnerekkel, és nem utolsó sorban a lakossággal.

 

Területgondnoki hálózat

Közterületi illegális tevékenységek felderítésében és felszámolásában, illegális szemétlerakás megakadályozásában, tettesek felderítésében, az intézmény illetékességi körébe tartozó, bármely közterületen felmerülő feladat felismerésében, intézkedés kezdeményezésében működnek közre megbízott kollégáink.

 

Munkaügyi csoport / Rácz Tímea 118

A munkaügyi dokumentumok kiállítása, nyilvántartások vezetése, a foglakoztatással kapcsolatban felmerülő irat és adatkezelés, ügyviteli adminisztráció valamint a közfoglalkoztatottak munkáltatásával kapcsolatos teendők tartoznak a humán csoport feladatihoz.

 

Pénzügyi csoport / Németh Katalin 107 mellék

A Kerületgazda gazdasági szervezettel nem rendelkezik, gazdasági tevékenységet  Budapest – Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Gazdasági Működtető Ellátó Szervezete végzi megállapodás alapján. Így a pénzügyi csoport feladata a GAMESZ részére mindent előkészíteni, így számla kiadás, bevételezés, előkészítés utalványozásra, kötelezettségvállalások előkészítése, ajánlatok, szerződések felülvizsgálata, előkészítése, közbeszerzéssel kapcsolatos előkészítő feladatok, közbeszerzés lefolytatása, költségvetés előkészítése, adatszolgáltatás.

Ide tartozik továbbá a Kerületgazda leltározása, selejtezése, készletnyilvántartása, valamint a kintlévőségek kezelése.

 

Terem- és pályabérlés / Ruzsinszky Adrienn 117 mellék

Kollégánk az itt felsorolt önkormányzati ingatlanok bérbevételével kapcsolatban áll rendelkezésére:

 

3 db civil ház bérlésének ügyintézése

1. Rádió u. 32. Cinkota (Régi mozi épülete): közvetlenül az utcáról lehet bemenni, több öltöznek való helyiség, aula, konyha, parkettázott mozi terem színpaddal, melyben asztalok és székek is van. Kiválóan alkalmas vásárok, rendezvények, előadások lebonyolítására.

2. Rákosi út 71. (Régi posta épülete): szintén a Főútról lehet megközelíteni, kis előtérrel, egy kisebb és egy nagyobb helyiséggel, konyha, irodai helyiség található. Kisebb rendezvények, összejövetelek tarthatók itt.

3. Táncsics u. 10. : szép kerttel rendelkező régi épület, jelenleg felújítás alatt áll.

 

Műfüves pályák bérleti szerződés szerinti használata

A XVI. kerület Általános Iskoláiban több műfüves pálya is rendelkezésre áll a sportolni vágyóknak.

Nyitva tartás - tanítási időben: hétköznap 16:00-20:00 óráig

Helyszínek: Szerb Antal Gimnázium - 20m x 40m

                     Táncsics Mihály Á. I. - 10m x 20m

                     Jókai Mór Á. I. - 10m x 20m

                     Centenáriumi Á. I. - 13m x 26m

                     Sashalmi T. Á. I. - 10m x 20m

                     Szent Gy. A. Á. I. Csömöri 20. - 20m x 40m, Csömöri 142. - 10m x 20m

                     Arany J. Á. I. - 8m x 18m